top of page

Särö Bandcamp 18.–22.7.2023: Leiri-ilmoittautuminen on nyt auki!

Päivitetty: 11. toukok. 2023

EDIT: Leiri on tällä hetkellä täynnä. Varasijoille voi ja kannattaa ilmoittautua! Leirin täytyttyä sijoitamme ilmoittautuneet varasijoille. Jos peruutuksia tulee, leiripaikkaa tarjotaan varasijalla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä. Särö järjestää tänäkin vuonna suositun bändileirin trans- ja cis-sukupuolisille naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille. Leiri on suunnattu aikuisille yli 18-vuotiaille. Leirillä ei ole yläikärajaa, joten tervetuloa mukaan, olit sitten kaksi- tai kahdeksankymppinen!


Tänä kesänä leiri pidetään tiistaista lauantaihin (18.–22.7.2023) Oranssilla, Helsingin Suvilahdessa.


Leirimme perustuu turvalliseen tilaan tehdä yhdessä musiikkia ilman ennakkoluuloja ja niillä taidoilla mitä on. Osallistujilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista musiikista, soittamisesta tai esiintymisestä. Tärkeintä on innostus ja kiinnostus bändisoittoa ja -soittimia kohtaan!


Miten leiri etenee?

Bändileirin alussa osallistujat kokeilevat aluksi erilaisia soittimia, oppivat niiden perusteita ja tunnustelevat, mitä instrumenttia tekisi mieli soittaa. Sen jälkeen ohjaajat jakavat leiriläiset bändeihin sen perusteella, minkä tyylistä musiikkia he haluavat tehdä ja millä instrumentilla. Bändeissä leiriläiset alkavat tehdä omia kappaleita: he kehittelevät sointukiertoja, kirjoittavat sanoituksia ja opettelevat soittamaan yhdessä. Kyse on siis teknisen ja luovan toiminnan lisäksi tiimityöskentelystä, yhteisöllisyydestä ja yhteenkuuluvuudesta. Koko leirin ajan bändien mukana on auttamassa omat bändikohtaiset ohjaajat eli bändikoutsit. Leiri huipentuu loppukeikkaan, jossa bändit nousevat lavalle esittämään leirin aikana tekemänsä kappaleen muille leiriläisille, perheenjäsenille ja kavereille.


Bänditreenien lisäksi leirillä on erilaisia työpajoja, joissa harjoitellaan bänditoimintaa tukevia taitoja. Oman mausteensa leiritoimintaan tuovat loppukonserttiin valmistautuminen ja bändikuvien ottaminen. Lue lisää ja ilmoittaudu heti tästä linkistä: https://forms.gle/ju1MmPsnGfaeMjfA8 Leirille otetaan 20 ensimmäistä ilmoitauttunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri täyttyy aina nopeasti, joten älä odota! Kun leiri menee täyteen, sijoitamme ilmoittautuneet varasijoille. Jos peruutuksia tulee, leiripaikkaa tarjotaan varasijalla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

186 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page