top of page
TULE VAPAAEHTOISEKSI

Yhdistyksellä on erilaisia tehtäviä liittyen leirien järjestämiseen, joista jokainen voi löytää itselle sopivimman tavan auttaa. Musiikillista osaamista ei edellytetä, apuja tarvitaan ruuanlaitosta, roudaamiseen, tuottamiseen ja järjestelyyn.

Alla on kuvattu leireihin liittyviä tehtäviä, jotka sijoittuvat usein kesälle, noin viikon pituiselle ajanjaksolle. Yhdistyksellä on kaikenlaista muutakin toimintaan liittyvää askaretta, joihin tarvitaan ihmisiä ympäri vuoden.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuva: Peppi Kalilainen

Keittiövastaava 

Keittiövastaava huolehtii päivittäisestä aamupalasta, lounaasta ja iltapäivän välipalasta. Tarjonta on yhdistyksen hengen mukaisesti terveellinen ja vegaaninen. 

Valokuvaaja

Valokuvaaja dokumentoi leirikokemusta, ottaa viralliset bändikuvat ja kuvaa loppukeikan.

Roudari

Roudari auttaa leirin kokoamisessa ja purussa ennen ja jälkeen viikon. Lisäksi hän vastaa tai on mukana soitinten ja vahvistimien noutamisessa. Ensimmäisen leiripäivän jälkeen myös tarvitaan apukäsiä treenitilojen valmistelussa.

Instrumenttiohjaaja

Leirin ensimmäisen päivän soitinkarusellissa instrumenttiohjaaja opastaa leiriläisryhmiä soittimen alkeissa. Myöhemmin viikolla ohjaaja voi antaa yksityisopetusta tai muita lisäneuvoja kyseisen intrumentin valinneille soittajille.

Bändikoutsi

Bändikoutseja on yksi per leiribändi ja hän toimii mentorina ja tukee bändiä koko viikon ajan. Bändin valmentaja vastaa leiriläisten auttamisesta heidän kappaleensa valmistelusta aina loppukonserttiin asti.

Työpajan vetäjä

Musiikillisten taitojen kehittämisen lisäksi leireillä voi olla myös muita kuin musiikkiin liittyviä työpajoja. Työpajan kesto on tunnin tai kaksi ja käsiteltäviä aiheita on ollut muun muassa improvisointi, lavalla oleminen sekä esiintymisjännityksen hallinta ja hyödyntäminen.

Leirivastaava

Leirivastaava toimii tuottajan läheisenä apuna, mutta vastaa enemmän käytännön tasosta leirillä. Vastaava pitää aikataulusta huolta, seuraa että leiriläiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja huolehtii leirillä olijoiden henkisestä hyvinvoinnista.

Leirituottaja

Leirituottaja vastaa leiriviikon suunnittelusta ja organisoinnista aina instrumenttilainoista työntekijöiden ja vapaaehtoisten johtamiseen. Työtehtävä ei rajoitu vain leiriviikolle vaan jakaantuu myös viikoille sitä ennen ja sen jälkeen. Tuottaja suunnittelee aikataulut, pitää huolta niiden toteutumisesta sekä on vastuussa viikon onnistumisesta.

bottom of page