top of page

SÄRÖN LEIRIT

Opi instrumentti, soita bändissä, tee oma biisi ja esitä se lavalla!

Kuva: Jaako Onkamo

Haluamme tarjota turvallisen ja kannustavan ympäristön sekä mahdollisuuksia musiikin tekemiseen taustasta tai taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Leirillä ohjaajat ovat tukemassa ja auttamassa aina tarvittaessa, mutta suoranaisen opetuksen sijaan tekeminen perustuu yhdessä kokeilemiseen.

 

Leireillä osallistujilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista musiikista, soittamisesta tai esiintymisestä. Bändileirillä osallistujat pääsevät kokeilemaan eri instrumentteja, soittamaan bändissä, opettelemaan musiikin tekemistä ja yhdessä soittamista. Räppileirillä taas osallistujat saavat työkaluja omien tekstien tuottamiseen ja erilaisia valmiita biittejä kokeiltaviksi.

 

Treenaamisen lisäksi leirillä on erilaisia työpajoja, joissa harjoitellaan esiintymistä tukevia taitoja, kuten improvisointia tai miten lavajännitystä voi hyödyntää. Leirien päätteeksi bändit ja räppärit nousevat lavalle esittämään itse tekemänsä kappaleen muille leiriläisille ja läheisilleen loppukonsertissa. 

B9DF069E-55B5-4F5E-9244-CE431E22B4FA-364

BÄNDILEIRI

Vuodesta 2016 Särö on järjestänyt huippusuosittua yläikärajatonta bändileiriä aikuisille. Heinäkuussa järjestettävä viikon mittainen leiri keskittyy perinteisiin bändi-instrumentteihin eli kitaraan, bassoon, rumpuihin ja lauluun sekä oman musiikin tekemiseen.

 

Katso kuvia aiemmilta leireiltä

Ilmoittaudu postituslistallemme, niin saat viestin leirin ilmoittautumisen avautuessa.

Kuva: Jaako Onkamo

rebekipe_marikorsu_edited.jpg

RÄPPILEIRI

Vuonna 2019 järjestettiin ensimmäistä kertaa räppileiri, joka on suunnattu 13–28-vuotiaille nuorille. Koulujen syys- tai talvilomalla järjestettävä räppileiri keskittyy lyriikoihin, biitteihin sekä oman musiikin tekemiseen.

Kuva: Mari Korsu

bottom of page