160220_GR!F_kehittämispäivät_jonne_sippo

Kuva: Jonne Sippola

SÄRÖ

Särö (Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry) on voittoa tavoittelematon ja puoluepoliittisesti sitoutumaton vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, joka järjestää musiikkileirejä sekä pyörittää bänditreenistä. Yhdistyksen toiminta on suunnattu trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille​.

Yhdistys aloitti aktiivisen toimintansa vuonna 2012 nimellä Girls Rock! Finland, virallisesti Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry, ja tuttavallisemmin GR!F. Sittemmin ympäröivä maailma muuttui ja todettiin, että inklusiivisempi yhdistyksen nimi olisi paikallaan. Vuoden 2020 aikana järjestettiin nimikilpailu, jonka voitti ehdotus Särö.

Särö todettiin erinomaiseksi nimeksi, koska se ei ole sukupuolittava eikä syrjivä. Säröllä on myös selkeä liittymä musiikkiin, kitaran tai basson efektinä, äänentoiston terminä sekä lauluäänessä olevana hälynä, joka rikkoo puhdasta sointia. Sielujen säröjä unohtamatta.

 

Vuoden 2019 alussa yhdistys hankki Helsingin Roihupellosta oman toimiston ja treenistilan, jonka pääasiallinen tarkoitus on tukea bändileireillä syntyvien bändien jatkuvuutta. Treeniksellä on käytettävissä kaikki bändisoittamiseen tarvittavat soittimet, jotta kynnys jatkaa soittamista olisi mahdollisimman matala.

 

Särö, Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry

y-tunnus: 2743674-4

HALLITUS

Hallituksen tehtävä on hoitaa yhdistyksen asioita ja edustaa yhdistystä. Hallitus vastaa, että yhdistyksen kirjanpito on lainmukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty.

Yhdistyksen syyskokous valitsee vuosittain uuden hallituksen.

 

Vuoden 2021 hallitus:

Mari Korsu, puheenjohtaja

Anna Pajala, sihteeri

Laura Haarala, varapuheenjohtaja

Jonne Sippola, hallituksen jäsen

Mirva Tamppinen, hallituksen jäsen, rahastonhoitaja

 

Hallituksen varajäsenet:

Kirsi Laesvirta, Satu Hellberg, Johanna Vehkoo, Sini Järnström

hallitus_21.jpg