top of page
20210106-treenis-särö-jonnesippola-1.jpg

TREENIS

Tuu meidän treenikselle! 

Haluamme tarjota turvallisen tilan musiikin tekemiseen trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille. Treeniksellämme on plektroista lähtien kaikki soittamiseen tarvittava, jotta uusi harrastus ei vaadi ensin kalliisiin instrumentteihin sijoittamista.

Vuonna 2019 Särö laajensi toimintaansa hankkimalla omat tilat Helsingin Roihupellosta. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman Tuska 20 -hyväntekeväisyysrahastolta saatua lahjoitusta. Roihiksessa on sekä treenis että sen yhteydessä yleinen tukikohta yhdistyksen toiminnalle. Omat tilat ovat mahdollistaneet ympärivuotisen toiminnan ja saaneet mukaan myös runsaasti uusia vapaaehtoisia. 

Treeniksellä soittavilta peritään pieni kuukausittainen treenismaksu, jolla katetaan tilasta aiheutuvia kuluja. Tarkoitus on kuitenkin pitää maksu mahdollisimman alhaisena ja se tarkistetaan tarpeen mukaan treeniksen käyttäjämäärän vaihdellessa.

Kuva: Jonne Sippola

Ota yhteyttä ja kysy olisiko treeniksellä tilaa!

Kiitos viestistä!

SOITINLAHJOITUKSET

Särön treeniksellä on kaikki bändisoittimet, jotta uuden harrastuksen voi aloittaa ilman suuria sijoituksia välineisiin. Olemme saaneet treenikselle kaiken tarvittavan ihanien ihmisten ja mahtavien yhteisöjen lahjoittamina. 

Tavara on kuitenkin osittain kuluvaa ja Särö ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia sähkökitaroita, lyhytkaulaisia bassoja, hyväkuntoisia vahvistimia, pedaaleja, piuhoja tai muuta musisoinnissa hyödyllistä tarpeistoa. 

Ota yhteyttä:

info@saromusiikki.fi

bottom of page