top of page

TUE TOIMINTAA

TULE KEIKALLE!

Järjestämme joka syksy vähintään yhden livekeikan. Keikalle kutsutaan soittamaan treeniksellä soittavia bändejä sekä muita keikan teemaan sopivia artisteja. Keikat järjestetään Oranssilla ja ne ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Tule mukaan nauttimaan ja viihtymään!

Tsekkaa tulevat tapahtumat täältä!

OSTA MERTSIÄ!

Pukeudu ilvekseen. Säröllä on sikasiistejä t-paitoja ja kasseja, pinssejä ja hihamerkkejä. Voit ostaa tuotteita meidän tapahtumissa, leireillä ja keikoilla. Ja nyt myös verkosta!

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

Yhdistyksellä on erilaisia tehtäviä liittyen leirien järjestämiseen, joista jokainen voi löytää itselle sopivimman tavan auttaa. Musiikillista osaamista ei edellytetä, apuja tarvitaan ruuanlaitosta, roudaamiseen, tuottamiseen ja järjestelyyn.

 

Tutustu tehtäväkuvauksiin ja ota yhteyttä!

LAHJOITA SOITIN!

Särön treeniksellä on kaikki bändisoittimet, jotta uuden harrastuksen voi aloittaa ilman suuria sijoituksia välineisiin. Olemme saaneet treenikselle kaiken tarvittavan ihanien ihmisten ja mahtavien yhteisöjen lahjoittamina.

Tavara on kuitenkin osittain kuluvaa ja Särö ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia sähkökitaroita, lyhytkaulaisia bassoja, hyväkuntoisia kitaravahvistimia, pedaaleja, piuhoja tai muuta musisoinnissa hyödyllistä tarpeistoa. 

LAINAA SOITIN!

Kaksi kertaa vuodessa järjestettäviä viikkoleirejä varten tarvitsemme myös soittimia neljän bändillisen verran. Voit ilmoittautua mukaan Helsingin alueen soitintenlainaamisrinkiin. Otamme sinuun yhteyttä ennen leiriä ja kysymme tarkemmin soittimen aikataulusta.

bottom of page