top of page

Tuottajaksi Särön aikuisten bändileirille 2024?

Updated: Mar 5

Särö etsii tuottajaa huippusuositulle aikuisten bändileirilleen heinäkuussa 2024. Tuottajan pesti Särön leirillä on mainio matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla kulttuuripuolen tuotantohommia sellaisellekin, jolla ei vielä pitkää työkokemusta alalta ole.


 

Viikon mittainen leiri järjestetään 15.-19.7. 2024 Helsingissä.

 

Etsimme leirituottajaa johtamaan leiriviikon suunnittelua ja toteutusta. Tuottaja vastaa leiriviikon organisoinnista, ohjaajien ja muiden leirillä olennaisten henkilöiden rekrytoinnista ja roolituksesta sekä leirillä mahdollisesti tarpeellisista soitinlainoista. Leiriviikon aikana tuottaja pitää langat käsissään, suunnittelee leirin päiväkohtaiset aikataulut ja pitää huolta niiden toteutumisesta yhdessä leirin ohjaajien kanssa.

Leirituottajan tehtävä alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa leirin markkinoinnilla ja osallistujien ilmoittautumisten vastaanottamisella. Leirituottajalla on apunaan pitkäaikaisen leirituottajan rakentama bändileirituottajan manuaali, kaikki aiempien leirivuosien materiaali sekä iso joukko Särön aktiiveja, joista useimmilla on jo kokemusta bändileiristä joko osallistujana ja / tai järjestäjänä.

 

Särö toimii pääosin vapaaehtoisvoimin, mutta vastuullisesta tuottajan tehtävästä leirillä maksetaan 1000 €:n palkkio (sis.alv).


Me Särössä toivomme, että leirituottajan tehtävä kiinnostaa monenlaisia ihmisiä taustasta ja sukupuolesta riippumatta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Särön aktiiveihin info@saromusiikki.fi 15.3. mennessä, niin jutellaan tarkemmin.

102 views0 comments

Comments


bottom of page