top of page

Särö RAP Camp - Räppileiri 13–29-vuotiaille talvilomalla 20.-23.2.2023

Updated: Jan 6, 2023

Särö järjestää helmikuussa Helsingin koulujen talvilomaviikolla 20.-23.2.2023 rap-musiikkiin keskittyvän päiväleirin Oranssilla Suvilahdessa 13-29-vuotiaille trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille​.

Leirillä tullaan pitämään hauskaa ja oppimaan räpistä. Leiriviikolla on luvassa mm. biisin kirjoittamista ja oman biisin äänittämistä studiossa, freestyle-räppiä, räpin historiaa, musiikin tuottamista, Matriarkaatin esiintymispaja, tietoa ja faktoja musiikkialasta sekä muuta luovuutta rikastuttavaa ohjelmaa. Leiriä mukana toteuttamassa ja ohjelmasta vastaamassa ovat Vanevane, Safira, Nelma U, Nuppu Oinas, Susanna Nissinen sekä Matriarkaatti. Biisit tuottaa kokenut ja monia uusia tulokkaita tukenut tuottaja Kristian Seppälä.

Leirimaksu on 25-150 e maksa mitä voit -periaatteella. Maksu sisältää vegaanisen aamupalan, lounaan ja välipalan. Leirille mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis mukaan nopeasti! Kaikki Särön toiminta perustuu turvallisemman tilan periaatteisiin. Leiri on suunniteltu mahdollisimman matalalla kynnyksellä, joten jokainen osallistuja on tervetullut aiemmasta räp- tai musakokemuksesta riippumatta. Nähdään talvilomalla <3 Safira, Särön räppileirin tuottaja606 views0 comments

Comments


bottom of page