top of page

Ilmoittaudu Särö RapCampille 19.-21.2.2024

Päivitetty: 31. tammik.

SÄRÖ RAPCAMP 2024

Särö järjestää jo perinteisen räppileirinsä helmikuussa Helsingin koulujen hiihtolomaviikolla. Päiväleiri pidetään Oranssilla Suvilahdessa. Alle 25-vuotiaille vuotiaille trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille​. Alaikäraja on 13 vuotta.

Aika/tid/time:  ma 19.2 -ke 21.2.2024 klo: 11-17 (ma ja ti) & klo 11-18 (ke)

Osoite/adress/adress: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

Oranssi on esteetön ja sukupuolineutraali tila. 

Leirimaksu / Camp fee: 25€

Leirimaksu sisältää vegaanisen aamupalan, lounaan ja välipalan ma-ke!

Leirin kulku

Rap-leirillä tullaan pitämään hauskaa ja oppimaan räpistä. Leirillä opetellaan biisien kirjoittamista, riimittelyä, räppäämistä, esiintymistaitoja sekä studiotyöskentelyä! Leiripäivät koostuvat inspiroivista työpajoista, joiden tarkoituksena on kannustaa ja rohkaista räppäämään heitä, joita laji kiinnostaa. Aiempaa kokemusta tai tietämystä ei tarvita, sillä kuka tahansa voi oppia räppäämään! Alan taitavilta tekijöiltä tulemme myös kuulemaan, millaista artistin ura ja musiikkiala käytännössä on. Mikään leirin ohjelmasta ei ole pakollista ja kaikki toiminta tapahtuu matalalla kynnyksellä. Olet enemmän kuin tervetullut osallistumaan juuri sellaisena kuin olet. Särön leireillä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita: https://www.ykliitto.fi/turvallinen-tila 

Leiriä ohjaamassa ja mukana tekemässä ovat mm. Saša, Vane ja Matriarkaatti sekä ihanat Särön vapaaehtoiset! 


Hae heti mukaan!

Leirille otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu lomakkeella.Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 12.2.2024.

Voit tutustua Säröön järjestönä täältä: https://www.saromusiikki.fi/ 


Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!
95 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page