top of page

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ (OSA-AIKAINEN) NUORTEN BÄNDITOIMINNAN VETÄJÄKSI

Päivitetty: 18. lokak. 2022


Särölle on myönnetty Helsingin kaupungin Nuorisotoiminnan avustus, jonka avulla yhdistyksen on mahdollisuus toteuttaa toimintaa helsinkiläisille nuorille.

Projektin tavoitteena on innostaa 13-19 -vuotiaita trans- ja cis-sukupuolisia tyttöjä ja naisia ja muunsukupuolisia nuoria harrastamaan musiikkia ja soittamaan bändeissä. Samalla bändikerholaisia kannustetaan osallistumaan myös muuhun Särön toimintaan, esimerkiksi musiikkiohjaajina Särön leireille, työpajoihin ja jami-iltoihin. Näissä vapaaehtoistehtävissä osallistujien on mahdollisuus oppia toisilta ja kehittää myös omia ryhmänohjaajan taitoja. Särö etsii nyt projektityöntekijää käynnistämään ja vetämään nuorten bänditoimintaa. Projektin tavoitteena on

  • järjestää jami-iltoja ja työpajoja vuosien 2022-2023 aikana yhdistyksen harjoitustilassa Helsingissä noin 10 henkilölle kerrallaan.

  • tarjota nuorille alalla aloittaville mahdollisuuksia saada ohjaajakokemusta leirien, työpajojen ja jami-iltojen aikana.

  • aktivoida nuoria osallistumaan Särön toimintaan.

Mitä odotamme ja lupaamme? Projektityöntekijän tehtävänä on ideoida, suunnitella ja toteuttaa yhdessä nuorten kanssa jami-illat ja työpajojen sarja. Projektityöntekijä markkinoi toimintaa helsinkiläisille nuorille. Projektityöntekijän apuna toimivat Särön hallituksen aktiivit ja yhdistyksen vapaaehtoisten laaja joukko.

Tehtävässä onnistumisessa auttavat hyvät valmiudet nuorten kanssa toimimiseen, organisointikyky ja innostus populaarikulttuuria ja musiointia kohtaan. Särön projektityöntekijällä on kykyä verkostoitua myös muihin alan toimijoihin. Avuksi ovat monipuoliset viestintätaidot ja kohderyhmän käyttämien sosiaalisen median kanavien tuntemus. Särössä meille erityisen tärkeää on turvallisemman tilan periaatteet ja sukupuolisensitiivisyys. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2022, työpajat ja jami-illat ajoittuvat erikseen sovittavalla tavalla syksylle 2022 ja keväälle 2023. Työsuhteen kesto on 9 kk. Tehtävä on osa-aikainen (40%) ja edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaa maksamme 960 €/kk.


Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).


Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, josta käy ilmi tehtävässä hyödyllinen aiempi kokemuksesi Särön puheenjohtajalle info@saromusiikki.fi viimeistään 5.6.2022. Lisätietoja voit kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.

Mikä on Särö?

Särö (Tyttöjen rokkileiriyhdistys ry.) tarjoaa trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille ja muille trans- ja muunsukupuolisille ihmisille mahdollisuuksia toteuttaa itseään musiikin keinoin. Särö tarjoaa erilaisista taustoista ponnistaville nuorille matalan kynnyksen tilan, jossa ihmiset voivat kohdata toisensa ja toteuttaa omaa luovuuttaan musiikin keinoin siitä riippumatta, ovatko harrastaneet musiikkia tai soittamista aiemmin.


Säröllä on Helsingin Roihupellossa turvallisemman tilan periaatteita noudattava harjoitustila, jossa on aloitteleville musiikin harrastajille on kaikki bändisoittimet ja äänentoistolaitteet käytettävissä maksutta.


Särön verkkosivut: https://www.saromusiikki.fi/,


213 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page