top of page

Ilmoittautuminen Särön aikuisten bändileirille 15.-19.7.2024 avoinna nyt!

Updated: Apr 30

Särö järjestää tänäkin kesänä suositun bändileirin cis- ja trans-sukupuolisille naisille ja ei-binäärisille ihmisille. Leiri on suunnattu yli 18-vuotiaille aikuisille. Leirillä ei ole yläikärajaa. Tervetuloa mukaan, olit sitten kaksi- tai kahdeksankymppinen!


Särön leirit perustuvat turvallisempaan tilaan tehdä musiikkia yhdessä ilman ennakkoluuloja ja niillä taidoilla mitä osallistujilla on. Leiriläisiltä ei edellytetä mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista musiikista, soittamisesta tai esiintymisestä. Olennaista on innostus ja kiinnostus bändisoittoa ja -soittimia kohtaan!


Särön bändileirin osallistujia 2019

Kuva: Jonne Sippola


MISTÄ ON KYSE?


Särön bändileiri on viisipäiväinen päiväleiri. Bändileirin alussa osallistujat kokeilevat erilaisia soittimia, oppivat niiden perusteita ja tunnustelevat, mitä instrumenttia tekisi mieli soittaa. Ensimmäisen leiripäivän päätteeksi ohjaajat jakavat leiriläiset bändeihin sen perusteella, minkä tyylistä musiikkia osallistujat haluavat tehdä ja millä instrumentilla. Toisena leiripäivänä leiriläiset alkavat tehdä omia kappaleita uusissa bändeissään: Bändit kehittelevät sointukiertoja, kirjoittavat sanoituksia ja opettelevat soittamaan yhdessä. Teknisen ja luovan toiminnan ohella kyse on siis tiimityöskentelystä, yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden rakentamisesta. Koko leirin ajan bändien mukana on auttamassa omat bändikohtaiset ohjaajat eli bändikoutsit. Leiri huipentuu loppukeikkaan, jossa bändit nousevat lavalle esittämään leirin aikana tekemänsä kappaleen muille leiriläisille ja läheisilleen.


Bänditreenien lisäksi leirillä on erilaisia työpajoja, joissa harjoitellaan bänditoimintaa tukevia taitoja. Oman mausteensa leiritoimintaan tuovat loppukonserttiin valmistautuminen ja bändikuvien ottaminen.


MITÄ VOI ODOTTAA?


Leirillä on vegaaninen puolihoito (aamupala, lounas, välipala). Ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot pyritään huomioimaan.


Leiriviikko vaatii osallistujilta sitoutumista ja on varsin intensiivinen, sillä itselleen uusien asioiden opettelu nopeassa tahdissa ennalta tuntemattomien ihmisten seurassa voi herättää kenessä tahansa monenlaisia tunteita. Leiripäiviin on järjestetty säännöllisiä taukoja, ja myös omaa aikaa on mahdollisuus ottaa tarpeen mukaan. Leiri kehittää musiikillisten taitojen lisäksi kykyä toimia yhdessä ryhmänä erilaisten ihmisten kanssa.


Varaudu siihen, että leirillä on kova meteli, kun 20 muusikkoa tai neljä bändiä harjoittelee samanaikaisesti. Tarjoamme korvatulpat, ellei sinulla ole omia.


MILLOIN?


15.–19.7.2024


Ma-to klo 10–17, pe klo 11->. Yleisölle avoin loppukonsertti pidetään perjantaina 19.7. klo 18 alkaen.MISSÄ?


Oranssi ry, Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 11/Valvomo), 00540 Helsinki. Oranssilla on sukupuolineutraalit wc:t ja 1. kerros on esteetön. Työpajoja ja treenausta on kuitenkin myös 2. kerroksessa, joten mikäli tarvitset esteettömän kulun, otathan yhteyttä etukäteen, niin järjestelemme tilat sopivaksi.MITEN OSALLISTUN?


Täytä tämä lomake 31.5.2024 mennessä. Leirille otetaan mukaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri täyttyy aina nopeasti, joten ei kannata jättää ilmoittautumista viime tinkaan! Leirin tultua täyteen sijoitamme ilmoittautujat varasijoille ja tarjoamme leiripaikkaa heille edelleen ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisten osallistumisensa peruuttaneiden tilalle.MITÄ MAKSAA?


Leirimaksu on 55 eurosta ylöspäin maksukyvyn ja omantunnon mukaan. Leirimaksu sisältää leiriohjelman lisäksi päivittäin vegaanisen aamupalan, lounaan ja välipalan. Myös osamaksumahdollisuudesta voimme keskustella, jos tilanteesi sitä vaatii.


Lähetämme maksutiedot ja muuta käytännön informaatiota sisältävän leirikirjeen muutaman päivän sisällä ilmoittautumisen sulkeuduttua, viimeistään 6.6.2024.


LISÄTIETOJA


Lisätietoja antaa mielellään bändileirin tuottaja Laura: tuottaja@saromusiikki.fi.

286 views0 comments

Commentaires


bottom of page